top of page

ОБЩИ УСЛОВИЯ

С ДОСТЪП И ИЗПОЛЗВАНЕ НА НАШИТЕ УСЛУГИ, ВИЕ ПРИЕМАТЕ И СЪГЛАСЯВАТЕ ДА БЪДЕТЕ ОБВЪРЗАНИ ОТ УСЛОВИЯТА И РАЗПОРЕДБИТЕ НА НАСТОЯЩОТО СПОРАЗУМЕНИЕ. 
 

В ДОПЪЛНЕНИЕ, КОГАТО ИЗПОЛЗВАТЕ ТЕЗИ КОНКРЕТНИ УСЛУГИ, ВИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ ОБЕКТ НА ВСЯКАКВИ ПУБЛИКУВАНИ НАСОКИ ИЛИ ПРАВИЛА, ПРИЛОЖИМИ КЪМ ТАКИВА УСЛУГИ. 
 

ВСЯКО УЧАСТИЕ В ТАЗИ УСЛУГА ЩЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ПРИЕМАНЕ НА ТОВА СПОРАЗУМЕНИЕ. 

АКО НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ ДА СПАЗВАТЕ СПОРАЗУМЕНИЕТО, МОЛЯ  НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТАЗИ УСЛУГА.
 

1. Приложимо за всички субекти
 

1.1. Собственик и администратор на уебсайта: ОЛ-ИН ТИПС ЕООД, ЕИК 206945295, адрес: гр. Пловдив, бул. 6ти Септември № 230А, имейл allintips63@gmail.com, наричано оттук нататък за целите на краткостта „MENUDESIGN“.

1.2. Цел на уебсайта: MENUDESIGN предоставя дигитално меню и решение за регистрирани собственици на заведения, което позволява на клиентите им да показват и навигират в дигиталното меню с помощта на своите смарт телефони. 
 

1.3. Валидност на условията: По свое усмотрение и без да носи отговорност, MENUDESIGN може да прекрати тези условия за ползване и всички услуги по всяко време и с незабавен ефект. Въпреки това MENUDESIGN ще обяви такива мерки чрез известие на уебсайта, имейл или до вас. Тези правила и условия заменят всички предишни условия.
 

1.4. Промени: MENUDESIGN си запазва правото да поиска от Вас да потвърдите изменена версия на тези Условия за ползване.
 

1.5. Лични данни, събирани и/или обработвани чрез този уебсайт: Личните данни ще бъдат събирани и обработвани във връзка с Услугата в съответствие с нашата Политика за поверителност. Моля, прочетете нашата Политика за поверителност, за да разберете ясно как събираме, използваме, защитаваме или обработваме по друг начин вашата лична информация.
 

1.6. Интелектуална собственост: Този уебсайт и неговото оригинално съдържание, функции и функционалност са собственост на MENUDESIGN и са защитени от международни закони за авторско право, търговска марка, патент, търговска тайна и други закони за интелектуална собственост или права на собственост.
 

1.7. Търговски марки: Всички  търговски марки и лога, показани на уебсайта, са регистрирани търговски марки на трети страни. Никоя търговска марка или отличителен знак, показани на уебсайта, не могат да бъдат използвани без писменото разрешение на собственика или потребителя.
 

2. Нашите услуги
 

2.1. Чрез използването на нашия уебсайт/приложение клиентите на заведението (обикновени потребители) могат да получат директен достъп до менюто на регистриран магазин (ресторант, кафе-бар, самообслужване, храна за вкъщи, хотел и т.н.) и да навигират директно и без да чакат, чрез просто сканиране QR код със своите смарт телефони.
 

2.2. Когато влизате в нашия уебсайт, за да се регистрирате, трябва да забележите разликата между три (3) режима: a) безплатна версия, b) пробна версия, c) платена версия. И трите (3) режима имат някои ограничения в зависимост от броят сканирания (прегледи) на менюто на месец. MENUDESIGN може да предложи пакет за правилна работа, но е отговорност на собствениците на обекти да изберат режима, който е по-подходящ за техните обекти.
 

2.3. При регистрация на ново заведение MENUDESIGN ще предостави приложението въз основа на режима, който сте избрали, и ще създаде специален уебсайт за всяко регистрирано заведение.
 

2.4. Регистрираните заведения могат да използват нашата платформа за услуги за управление на менюта, отговорност на собствениците на заведения е да изградят и управляват своето мянюна заведението, ценова листа с продукти и да поддържат менюто на заведението си винаги актуализиран.
 

2.5. Самият MENUDESIGN не предоставя никаква храна или напитки, нито управлява някой от регистрираните заведения. MENUDESIGN не носи отговорност за продуктите и услугите на Заведенията.
 

2.6. Клиентите (обикновените потребители) не са задължени да използват платформата, могат да имат достъп до МЕНЮТО на заведенията чрез WEB.
 

2.7. Всички услуги, предоставяни на клиенти от регистрираните заведения, не са част от тези Условия за ползване. Поради това MENUDESIGN не носи отговорност за качеството на услугите, предоставяни на клиентите от регистрираните заведения. (напр.: качество на изображенията, лицензи за изображения, заглавия на продукти, описания на продукти, търговска марка и др.). Само собствениците на заведения са отговорни за съдържанието на МЕНЮ и управлението на съдържанието.
 

2.8. QRMENU не носи отговорност за каквото и да е използване на лога, изображения, снимки, текстове, направени в менютата на заведенията от собствениците на заведения. В случай на нарушение на авторските права, отговорност за извършването му носи управителят на заведението.

bottom of page